Gallerier

GiveMe5-konsert på Oase 2015

GiveMe5-for ever?? Fra Tananger i Rogaland og Rissa i Sør-Trøndelag braket GiveMe5-sammen på torsdag i Oase-uka.  Vi fikk øvd, feiret gjensynsgleden og forberedt oss til konserten dagen etter.  GiveMe5-ble med på morgensamlingen, og så koste vi oss gjennom nok en konsert, skrev autografer, og spiste pizza – som vanlig.  Takk til Oase for at vi fikk komme og holde konsert, og takk til dere som kom og hørte på!!

TV-innspilling med Kanal 10 og Twinkle


Vi har vært i Oslo i helga og spilt inn tv-program på Kanal 10 der vi var gjester hos barnegospelgruppa «Twinkle» Ellen Marie, Birgitte og Ingrid kom med fly fra Sola, og Ingjerd og Audhild fra Værnes. Vi overnattet under falske stjerner i tv-studioet til Kanal 10! Vi har hatt en krem-helg sammen med Twinkle foran tv-kamera. Resultatet blir 10 barne-tv program som skal sendes på Kanal10, og forhåpentligvis også en DVD. Vi snakker også om å lage et konsertprogram sammen med Twinkle på nyåret. Takk til både Twinkle og Kanal 10 for en nydelig helg. Og takk til Gud Fader som er kjærlighetens kilde.  Og så gleder vi oss til neste gang!

Konsert i Kvinesdal

I helga var vi tilbake i Rogaland og GiveMe5 var samlet igjen. Lørdag hadde vi seminar og konsert i Kvinesdal kirke sammen barnekoret fra Liknes og Soulchildren, 45 stykker i alt. De begynte på scratch, og sammen med dirigent Tove Lindefjell jobbet de steinbra og løftet konserten. Mange takk for oss! Dere ga oss en nydelig konsert.

Fullt hus og stinn brakke på Kvinlog bedehus

Vi sier takk, takk og takk!  Vi koste oss sammen med dere, barnekoret og «InBetween».  Dere ga oss en «høydare» – vi ble varme om hjerterota og dere sto på!  130(?) stk på bedehuset, og fullt.  Vi hadde en lang dag hos dere med øving, dansing, spising og litt prat.  Men vi kunne godt ha prata med dere mere – men sånn er det.

Ha det bra, og takk for nå!
kvinlog

Minikonsert på Bok & Media

Nå har vi hatt det gøy! Kjørte inn til byen (Stavanger) og satte opp til konsert inne på Bok & Media. Der var det Barnas superlørdag, og boller og saft. Det var gøy å være i «manesjen» igjen, intimstemning, vi koste oss og fikk signere cd`er og plakater etterpå. Takk for innvitasjonen! Etterpå shopping, of kårse, og der fant vi noen som hadde rappa navnet vårt og puttet det på ei genser.

Saron i Åkrehamn

Opp av senga kl. 06 på lørdag, frivillig! og så 2 timers biltur/ ferge over til Karmøy og Åkrehamn. Her traff vi en hyggelig gjeng med futt og fart en lørdag kl. 11.00. Med streaming ut på web`en kjørte vi programmet vårt og spiste grøt med gjengen etterpå. Og alle sammen var enige om at det hadde vært en fin tur!

Vi sang julen inn :-) i Tananger kirke

Hei, og godt nytt år! Nå har ribbefettet blitt prosessert, og tiden kommet for å legge ut noen bilder fra «Vi synger julen inn» i Tananger-kirke, 16. desember. Vi prøvde oss med multimedia-show for 500-mennesker; «julevideoen» vår gikk på 4 storskjermer samtidig med at jentene sang. Det funket kjempefint! Og flott å få være med å fryde oss over Guds gave til menneskene med sang, fullt hus og trøkk med felleskor og Halleluja!

Konsert på Vigrestad misjonshus

Vi var på Vigrestad misjonshus på lørdag (22.sept) og hadde konsert der sammen med Vigrestad Soulchildren.  Vi koste oss! Takk for at dere tok så godt i mot oss.  Det begynte friskt med at iphonen min (den som skulle spille all musikken) spilte død – selvfølgelig akkurat i det vi skulle starte.  Det er begrenset hvor lenge det er spennende å høre på noen som snakker om en død-iphone, men heldigvis falt telefonen for det gamle  «Slå av og på» – trikset.   Neste gang skal jeg vite hvor reserven min er!

Nå gleder vi oss til Bergens turen, og å treffe folka i Søreide – og Storetveitkirke!

 

PLATESLIPP I KONGEPARKEN!

HELT KONGE!

Endelig, nå er cd`en her, og vi hadde en heidundrende opplevelse på scena i Sirkusteltet i Kongeparken – først på lørdag sammen med Propell-bandet og Vetle, kjempestemning.  Og så søndag på egen hånd, konsert og plateslipp, og Eskil Sandland var med oss og sang som en drøm.  Toppen av kransekaka var å få signere cd`er og plakater.  De autografene har vi øvd på lenge!  CD`en kan kjøpes bla. hos primamusic.no.